Nederlands

Avonturenpark Hellendoorn: avontuurlijk dagje uit met het hele gezin

Avonturenpark Hellendoorn: avontuurlijk dagje uit met het hele gezin
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands
Français Français
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Avonturenpark Hellendoorn biedt volop plezier voor het hele gezin. De attracties zijn gericht op zowel jong als oud en bieden voor iedereen een toffe beleving. Geniet samen van een avontuurlijk dagje uit, vol draai-, zwier- en waterplezier. En de allerkleinsten? Die beleven volop speelplezier in Dreumesland, een deel van het park speciaal gericht op de kleinste avonturiers.

Alle pretparkdeals bij Social Deal

Ben je dol op pretparken? Op Social Deal ontdek je scherpe deals voor een dagje uit naar de leukste pretparken in Nederland, pretparken in België én attractieparken in Duitsland! Waar ga jij als eerste heen?
De attracties
Met ruim 30 attracties hoef je je geen moment te vervelen in Avonturenpark Hellendoorn! Raas samen met de Rioolrat op hoge snelheid door het duistere riool, tem een meedogenloze draak in achtbaan Balagos of maak een enorme splash in de Wild Waterval, de langst bestaande boomstamattractie van Nederland. Nog een droog pak gehouden? Waag je dan op de kolkende rivier in een raftingboot bij Sungai Kalimantan; waterpret gegarandeerd!
Klaar voor meer belevenissen? Tart de zwaartekracht in de Tarantula Magica tijdens de ritueeldans van deze Mexicaanse Maya krijger. Zweef met spartelende beentjes rond in zweefmolen Piraat Enterhaak, schommel heen en weer met schommelschip het Galjoen of glij met de hele familie tegelijkertijd razendsnel van de Super Glijbaan. 

De allerkleinsten maken een spannend vliegtochtje in de kleurrijke vliegtuigjes van de Vliegende Hollander, varen in een elegante zwaan een stukje mee over de vijver bij de Zwanenmolen en draaien een rondje mee op de nostalgische draaimolen. En dit alles is nog maar slechts een greep uit alle attracties van Avonturenpark Hellendoorn; ga jij ze allemaal ontdekken?

Eten en drinken in het park
Van al die spannende avonturen en belevenissen krijg je vanzelf trek! In Avonturenpark Hellendoorn kun je dan ook terecht bij meerdere horecagelegenheden, verspreid over het park. Het aanbod is divers: zo geniet je in het park onder andere van burritos, salades, burgers, frites en nog veel meer. Liefhebbers van zoete snacks kiezen uit opties zoals suikerspinnen, popcorn, bubble wafels en ijsjes. Ook scoor je bij deze locaties diverse warme en koude dranken en koele lekkernijen zoals ice coffees en slushes.

Met korting uit eten in de buurt van Avonturenpark Hellendoorn

Wil je aan het eind van de dag buiten het park nog even lekker bijkomen en nagenieten onder het genot van een smakelijk diner? Kies voor een heerlijke afsluiting van je dagje uit en ontdek een van de vele restaurants in de buurt van Avonturenpark Hellendoorn. Via Social Deal ga je voordelig uit eten in de omgeving van het pretpark; bekijk onze deals en geniet van een fantastisch diner tegen een onverslaanbare prijs!
Voordelig overnachten in de buurt van Avonturenpark Hellendoorn
Moe van je dag vol belevenissen? Via Social Deal overnacht je voordelig bij hotels in de buurt van Hellendoorn. Wil je een hotelovernachting met aanzienlijke korting scoren? Bekijk dan snel onze aantrekkelijke hoteldeals in de omgeving van Avonturenpark Hellendoorn!